DNVF - Den Norske Veteranredningsskøyteforening

Årsmøte 2016

21.02.2016

Årsmøtet 2016, ble lagt til Haugesund der vi møttest på hotellet, Scandic Maritim.

Styret hadde som vanlig et styremøte før årsmøtet før vi møtte resten av medlemmene for omvisning ombord i RS 55 Olav Østensjø Jr.  (Følg linken, velg "båter og historie" og der finner dere historien og bakgrunn for at denne flotte skøyta ble bygget.)

Ombord fikk vi en fin omvisning av Brikt Lyng Svingen og han fortalte også litt om skøytas historie.

Nede i salongen var vi nødt å prøvesitte. Dette er den originale sofaen laget av isbjørnhud! Svært godt holdt og slike originale detaljer er vi jo svært glade for å få vite om :-)

Det er nesten med misunnelse undertegnede (Lena) beundrer og konstaterer at alt av sikkerhetsutstyr er ombord og ship shape uptodate slik som nødradiokommunikasjon på bildet. Veldig kjekt å se!

 

Så var hele gjengen samlet på dekk ombord i ei skøyte som har en usedvanlig god pensjonist-tilværelse. Svært godt hold og veldig kjekt for oss medlemmene å få omvisning her. 

Skøyta ligger veldig godt om vinteren med tak over hele og i et bygg som i tillegg til å være praktisk også er svært smakfullt laget. 

Etter omvisningen var vi klar for årsmøtet og møttes i møterom "Haugesund" på hotellet. Her er det Christian Lien Jensen som forteller om Norsk Forening for Fartøyvern (NFF) og hva foreningen arbeider med. Opplysende og god informasjon fra ham som DNVF-medlemmene satte pris på. Informasjonen ble etterfulgt av diskusjon, mulige forslag og annet som en kan ta med seg i videre arbeid fremover.


Som takk for god informasjon og fordi vi synes det var svært kjekt at han tok seg tid til oss, så fikk Christian med seg boken "Nødrop fra havet" før han reiste hjem.

I tillegg til Christian, var også Cecilie Juell med fra NFF. Her diskuterte vi losskøytene kontra redningsskøytene, likheter/ulikheter/felles utfordringer fremover, noe  som ga ettertanker som vi tar med oss videre.

Cecilie ble også takket med bok. Veldig kjekt at du kom!

Dagen ble avsluttet med felles middag på "Naustet", restauranten på hotellet. Her var det sjømannskost som var det eneste rette. Saltkjøtt, ertesuppe og is rundet av årsmøtet på en god måte. Takk til alle som stilte og gjorde sitt til at nok et årsmøte kom vel i havn :-)

Antall kommentarer: 1

21.02.2016 19:50:44 - Cecilie Juell, cecilie@ls23naley.com, www.ls23naley.com

Tusen takk for invitasjon! Det var veldig hyggelig å treffe kjente igjen. Det var også veldig kjekt å møte nye veteranredningsskøyteentusiaster. Takk for laget, håper vi sees om ikke så altfor lenge.
Navn: E-postadresse: Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Skriv inn koden innebygd i bildet